Positief advies Fonds Podiumkunsten

Gepost op: wo 3 jul 2024

Op 3 juli kreeg Conny Janssen Danst het fantastische nieuws dat het Fonds Podiumkunsten onze plannen voor de cultuurplan periode 2025-2028 positief heeft beoordeeld. De toegewezen subsidie stelt ons in staat onze artistieke ambities te realiseren en met HUIS Conny Janssen Danst van betekenis te blijven voor makers, dansers en ons brede publiek. Samen met onze culturele en maatschappelijke partners zetten wij de komende jaren vol in op het zoeken van nieuwe partnerships en het intensiveren van reeds bestaande samenwerkingen. Conny Janssen Danst kan met vertrouwen de toekomst tegemoet: Op naar 2025!

Lees hier het complete advies van het Fonds Podiumkunsten

We zijn ongelooflijk blij en dankbaar met de mooie woorden en met het positieve advies van onze stad Rotterdam en van het Fonds Podiumkunsten. Het geeft ons de kans om in volle vaart verder te kunnen bouwen aan ons HUIS en het gezelschap Conny Janssen Danst. We hebben er zin in! Conny Janssen

Echter! Om alle mooie samenwerkingen uit het beleidsplan te laten slagen is een groot cultureel netwerk van belang. Daarom springt Conny Janssen Danst graag in de bres voor al die prachtige gezelschappen, werkplaatsen, festivals en podia die eveneens positief zijn beoordeeld, maar voor wie geen financiële bijdrage (meer) is. Volg ons voorbeeld: teken petities, schrijf steunbetuigingen en overtuig waar mogelijk de politiek van het belang van een divers podiumkunsten landschap!

DANSLOKAAL 12

Bas van der Kruk, Sarada Sarita & Charlie Skuy|Theater Tour

Lees meer

Gerelateerd

Een zomer vol dans

Vier de festivalzomer met Conny Janssen Danst

Lees meer

DANSLOKAAL 12

voorstelling

Lees meer

Artist in residence: Manouk Schrauwen

nieuws

Lees meer

Meer nieuws

Choreografiecursus HOME in Rotterdam

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL