Choreografiecursus HOME in Rotterdam

ma 2 sep 2024

Heb je altijd al in een choreografie van Conny Janssen willen dansen? En dan ook nog uit de bekende voorstelling ‘HOME’, waarmee het gezelschap in 2017 en 2021 de theaters veroverde? Heb je minimaal 3 jaar danservaring en ben 16 jaar of ouder? Dan is dit is je kans!

Van 2 september t/m 14 oktober 2024 biedt HUIS Conny Janssen Danst een choreografiecursus aan waarin je in 6 repetities toewerkt naar een eigen korte versie van ‘HOME’. Met docent en danser Laura Costa werk je in de studio van Conny Janssen Danst met materiaal en de werkmethodes van de voorstelling. Je maakt ook eigen scènes en je leert van de creatieve bijdrages van je mede-cursisten. Tijdens de generale repetitie zal Sophie Tukker – danser in HOME in 2021 – jullie klaarstomen voor de voorstellingsavond.

Performance
Het resultaat van deze choreografiecursus voer je op maandagavond 14 oktober 2024 uit in de theaterstudio van HUIS Conny Janssen Danst, waarvoor je je eigen publiek kunt uitnodigen.

Inclusief film
Na inschrijving ontvang je een link naar de filmregistratie van HOME van Conny Janssen Danst, zodat je thuis alvast van deze voorstelling kunt genieten en je kunt laten inspireren door de dansers van Conny Janssen Danst.

Interesse?

Schrijf je vóór 19 augustus 2024 in en betaal via onderstaande link*
(Of scroll eerst verder voor meer info)

INSCHRIJVEN
Studiorepetitie © Edgar Wetzel
Tribune in Studio 1
Studio 1 © Salih Kiliç

Repetitie data:
Maandag 2 september 2024
Maandag 9 september 2024
Maandag 16 september 2024
Maandag 23 september 2024
Maandag 30 september 2024
Maandag 7 oktober 2024
Tijd: 19.30-22.00 uur

Je danst de voorstelling voor publiek op:
Maandagavond 14 oktober 2024

Locatie
De repetities en de voorstelling vinden plaats in de prachtige studio’s van
HUIS Conny Janssen Danst
Dolf Henkesplein 3, Rotterdam

Cursusprijs
225,- (incl. BTW)

Over HOME
HOME is de succesvolle dansvoorstelling uit 2017 van Conny Janssen over mensen die hun plek zoeken in de wereld en bij elkaar. HOME draait om de vraag wat ‘thuis’ betekent. Het is vaak meer dan stenen, meer dan een fysieke ruimte. Wat maakt dat je je thuis voelt, waar ben je thuis? Is het een plek, de mensen om je heen, of gaat het om een ‘sense of belonging’? De muziek in HOME is gecomponeerd door soundscape artist Michel Banabila en cellist Maarten Vos.

* De cursus kan alleen doorgaan bij voldoende inschrijvingen. Uiterlijk 20 augustus 2024 krijg je hierover bericht. Bij annuleren van de cursus krijg je je inschrijfgeld retour.

Trailer

HOME door Conny Janssen Danst in 2017

Nederland, Rotterdam, 16-12-2021. De voorstelling HOME van Conny Janssen Danst. Foto: Andreas Terlaak
Foto © Andreas Terlaak
Foto © Andreas Terlaak
Foto © Andreas Terlaak

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst